om oss - Höganäs Psykoterapibyrå
21717
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21717,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Vi på Höganäs Psykoterapibyrå

Välkommen till oss. Vi på Höganäs Psykoterapibyrå har bred kompetens och lång erfarenhet av att arbeta med människors livsfrågor och psykoterapeutisk behandling vid psykisk ohälsa.

Agneta Albertsson

Jag är utbildad socionom och legitimerad psykoterapeut med inriktning kognitiv beteendeterapi. Har mångårig erfarenhet av kuratorsarbete och psykoterapi inom hälso- och sjukvård. Jag har specialiserat mig på att utreda och behandla olika former av psykisk ohälsa i primärvården. Har lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och psykisk ohälsa såsom stressrelaterade besvär, krisreaktioner, långvarig smärta, olika ångesttillstånd och fobier, nedstämdhet, sömnsvårigheter och relationsproblematik. Den psykoterapeutiska kompetensen utgörs av så kallad steg-1 utbildning i kognitiv psykoterapi samt steg-2 utbildning i kognitiv och beteendeinriktad psykoterapi.

Jag arbetar på uppdrag av Region Skåne och ackrediterad för KBT.

Caroline Salvigsen

Jag har en bakgrund som socionom/kurator inom specialiserad psykiatri, barn och ungdomspsykiatri och primärvården. Tidigare har jag arbetat med behandling av olika typer av missbruk. Relationsfrågor och ett systemiskt tänkande har jag med mig efter både utbildning och arbete med familjeterapi/parterapi. Jag har flera års erfarenhet från akutpsykiatri där kriser och existentiella frågor var viktiga teman.

Vidareutbildning i KBT, steg 1.
Utbildad i Interpersonell psykoterapi, IPT.
Systemisk familjeterapi utbildning.

Familjeterapi/parterapi ingår ej i vårdvalet, men du är välkommen att kontakta för tid privat.